class="post-template-default single single-post postid-6309 single-format-standard full_width ttype-single tmain-single">

Як вибрати оливкова олія?

Вибираємо оливкова олія! Всі секрети справжнього оливкової олії! Вітаю вас, шановні гості сайту!

А ви знаєте,
як вибрати оливкове масло і не помилитися в якості? Відповідь вам відразу: вам потрібно знати зовсім небагато, і скоро ви в цьому переконаєтеся! У цій статті ви дізнаєтеся, що пишуть на етикетках, і як це розуміти для того, щоб зробити правильний вибір!

Ви також дізнаєтеся, які сорти оливкової олії найкращі! До вибору одного з найкорисніших продуктів здорового харчування оливкової олії необхідно підходити правильно! Для того, щоб правильно це зробити в першу чергу необхідно знати технологію отримання, а також кислотність олії. Технологія виробництва різних сортів оливкової олії наступна.

Спочатку холодним пресуванням отримують вищий сорт масла його використовують для виготовлення найдорожчих делікатесів. Просте оливкову олію з широке застосування, що ми бачимо на полицях магазинів і те, що використовують в ресторанах це теж результат холодного пресування, але сортом воно нижче.
Залишки размельченной м’якоті і кісточок знову піддають обробці, але вже при високій температурі, і отримують Жмихова масло. Натуральне оливкове масло від англійського virgin виробляють, використовуючи виключно фізичні методи, не вдаючись до хімічному очищенню.

Дізнайтеся також які
такого сорту містить. Очищене або рафінована (від англійського слова refined очищати) Отримують з м’якоті пошкоджених оливок, і потім обробляють і очищають для видалення специфічного смаку, інакше масло може швидко прогіркнути. Звичайно ж, його не можна віднести до категорії натурального. Жмихова масло виробляють з размельченной м’якоті і кісточок, так званих вичавок, за допомогою методу холодного пресування.
Але останнім часом все частіше використовують парову дистиляцію із застосуванням хімічних розчинників при підвищеній температурі.

Що стосується кислотності вважається, що чим вона нижча, тим краще! Кислотність відображає вміст органічних кислот у продукті, тому при розкладанні масла вона підвищується!

У самого кращого кислотність менше 1. Extra-virgin olive oil тільки з натуральної олії, кислотність не більше 0,8%, смак визначається як чудовий.
Virgin olive oil тільки з натуральної олії, кислотність не більше 2%, смак визначається як хороший. Pure olive oil суміш натурального і рафінованого масел. Olive oilP те ж, тільки кислотність не більше 1,5% і відсутній сильний запах. Olive-pomace oil Жмихова очищене, іноді змішують з натуральним.

Воно не є оливковою в повному розумінні цього слова. Його часто використовують для випічки, в магазинах його майже немає.

Lampante oil оливкова олія для промислових потреб. Напис Made from refined olive oils (вироблено з очищених оливкових олій) означає, що кислотність і смак перевірені хімічно. Напис 100% pure olive oil (100% чисте оливкова олія) означає товар нижчої якості. Напис From hand-picked olives (із зібраних вручну оливок) говорить про кращій якості масла, так як при механічному зборі оливки часто залишають дозрівати для більшого виходу масла.
Напис Light olive oil (легке оливкова олія) це скоріше маркетинговий трюк, а не сорт масла в світі таких не існує.

Тому в пляшці може бути суміш оливкової та іншого рослинного масел. Напис First cold press (перший холодний віджим) це взагалі рекламний слоган, не більше того. По суті воно говорить, що це перше масло після першого віджиму, отримане без температурного впливу.

По-перше, не буває другого віджиму натурального масла, т.
тобто визначення першого віджимання не має сенсу. Це ми так переводимо натуральне масло Extra Virgin, про який я скажу пізніше, як перший холодний віджим, це у всіх на слуху.

І цим користуються рекламщики. По-друге, слова в написі cold press (холодний віджим) не відповідає дійсності.

При отриманні справжнього масла віджимайтеся масу підігрівають час від часу, інакше клімат іноді просто не дозволяє отримати масло. Найкращим вважається оливкова олія екстра класу ExtravirginunfilteredoliveoilPілі ExtraVirgin, кислотність якого менше 1%! Особисто я купую масло BORGES. І за смаком і за запахом дуже хороше масло, а найголовніше натуральне!

Я його додаю в усі страви замість рослинного, навіть у
вони так ще корисніше! І вам його раджу! Пам’ятайте, що оливкова олія це важливий продукт здорового харчування! Ось, мабуть, і все на цьому. Спасибі за увагу!

До речі, скоро будуть і інші цікаві статті так що заглядайте на сайт. Велике прохання до вас поділиться цією інформацією у вашій соціальної мережі за допомогою кнопок внизу.
Це поліпшить роботу сайту.

Побачимося на сторінках сайту. Тепер ви знаєте,
як вибрати оливкова олія найвищої якості! .

Як вибрати оливкова олія?

 

Comments are closed.